Rekord Namještaj

Shop

O nama

o nama

Rekord namještaj

Rekord d.o.o. je firma za prodaju namještaja, osnovana još 1997. godine sa sjedištem u Kiseljaku.
U počecima malo obiteljsko poduzeće, uz naporan rad napreduje i kroz svoj razvoj opredjeljuje se i specijalizira prema prodaji kvalitetnog i funkcionalnog namještaja.

Salon namještaja

U našem salonu pronaći ćete namještaj visoke kvalitete, moderog dizajna i pristupačnih cijena. Osim namještaja svojim kupcima želimo dati osjećaj ideje, a iznad svega stvoriti međusobni odnos povjerenja i sigurnosti. Krajem 2013 god otvorili smo novi moderan izložbeni salon veličine 2000 m2 te smo u mogućnosti ponuditi jos veći izbor namještaja i prateće opreme. Pored toga na raspolaganju imamo i 1700 m2 skladišnog prostora, a to nam omogućava da imamo velik dio robe odmah na stanju te smo u mogućnosti brzo isporučiti kupljenu robu do adrese kupca. Također smo jedan od vodećih distributera namještaja na veliko, te i na taj način smo prisutni u prodaji namještaja zajedno sa našim poslovnim partnerima na području cijele Bosne i Hecegovine.

Naša posvećenost

U našem poslovanju stalan razvoj je neophodan. Upravo zato ne propuštamo niti jednu mogućnost kako za osobni razvoj tako niti za rast i razvoj naše firme. Svoj razvoj osiguravamo prateći svjetske trendove i razvoj tržišta, osluškujući potrebe naših kupaca, i istraživanjem tržišta. Svjetske trendove osim neposredno putem medija pratimo i posredno prisustvujući na najvećim svjetskim sajmovima namještaja. U svom budućem djelovanju ići ćemo u smjeru vizije odnosno u pravcu izvrsnosti u svim područjima. Želimo vrhunsko zadovoljstvo i povjerenje svojih kupaca, ugodno radno okruženje i zadovoljstvo svojih radnika i tržište koje će nam postavljati nove izazove, ali i mogućnosti za napredak.

Image Video

Želite biti u toku s našim novostima?

Priključite se na naš Facebook profil i uvijek budite u toku